Onze koning was jarig en dat betekent feest! De kinderen mochten meedoen aan de Kleine Koningsspelen. Wat we allemaal gedaan hebben? Dat vertellen we je graag.

Jonge en oude Koningsspelen
De peuters van de Kangoeroes gingen dinsdag 18 april op stap, naar de opa’s en oma’s van de Ittmannshof. Daar mochten ze gezellig samen spelletjes doen zoals blikgooien, sjoelen, ring werpen en snoep happen. Ondertussen was er ook nog tijd om bij de dieren te kijken. Vogeltjes, konijntjes en kipjes, ze kakelden erop los.

Aan het eind van de ochtend hebben ze met zijn allen wat gedronken en een lekker koekje gegeten. Iedereen voelde zich een koning, want elk kind kreeg een mooie medaille. En de opa’s en oma’s? Die vonden het fantastisch. Het was een leuke samenwerking, de opa’s en oma’s hebben genoten van de kinderen en de kinderen hebben een ontzettend leuke ochtend gehad.

De Kleine Koningsspelen
Op vrijdag 21 april hebben we met alle locaties de Kleine Koningsspelen gespeeld. Het was een echt koningsfeestje, alle kinderen mochten oranje gekleed komen. Er werden veel spelletjes gespeeld, zoals wortelhappen, wortelpoepen, blikgooien, zaklopen en nog veel meer. De kinderen kregen een stempelkaart, zo konden ze precies zien welke spelletjes ze al hadden gespeeld en welke ze nog mochten doen. Bij een volle kaart kregen ze een diploma. Het was een super gezellige ochtend!