De voorjaarsvakantie staat in het teken van sprookjes dit jaar. We gaan samen op sprookjesavontuur! Tijdens een gezamenlijke opstart in de speelkelder nemen we door wie er vandaag allemaal zijn en wat we gaan doen. We drinken en eten samen wat en de kinderen luisteren naar een mooi verhaal uit het grote sprookjesboek. Daarna is het tijd voor de activiteiten.

Uitdagende activiteiten

De activiteiten in de voorjaarsvakantie zijn afgestemd op de verschillende leeftijden in de groep. Zo blijven de activiteiten uitdagend voor alle kinderen. De jongste kinderen gaan onder andere Magic Sand maken en op vossenjacht. De wat oudere kinderen gaan Levend Stratego spelen en een eigen avonturen sprookjespark bouwen. Benieuwd naar alle activiteiten? Bekijk ze in onze flyer.

Kleurplatenwedstrijd

De kleurpotloden en kleurplaten liggen klaar, want we gaan natuurlijk ook veel kleuren! En daarmee maken de kinderen kans op een leuke prijs. Alle kinderen mogen meedoen aan de kleurplatenwedstrijd en elke kleurplaat krijgt een mooi plekje in Villa KrisKras. Benieuwd wie er wint? Dat maken we bekend tijdens het Sprookjesfeest! De prijzen worden door een heel speciale gast uitgereikt. Wie gaat er met een prijs naar huis? Wij zijn heel benieuwd. Jij ook?

Sprookjesfeest

Op vrijdagmiddag 4 maart sluiten we vanaf 14.00 uur de vakantie af met het Sprookjesfeest! Een gezamenlijke en gezellige afsluiting voor alle kinderen die er in de voorjaarsvakantie waren. We spelen drie spellen in verschillende teams: levensgroot twister, een zoek en ren spel en de stoelendans. Uiteraard zijn alle spellen afgestemd op het thema sprookjes.

Tijdens het rouleren van de spellen delen obers de heerlijkste hapjes en drankjes uit. Na al het spelen mogen de kinderen geheel in sprookjesstijl op de foto in de fotohoek. Ze krijgen de polaroidfoto mee naar huis. Leuk voor in een foto- of dagboek. Ook maken we de winnaar van de kleurplatenwedstrijd bekend. We sluiten het sprookjesfeest af met een onvergetelijke minidisco. Bekijk hier de uitnodiging van het Sprookjesfeest.