Jong geleerd is oud gedaan! Bij SKN houden we van bewegen. Daarom deden wij dit jaar niet alleen mee met de reguliere vierdaagse, maar ook met de peuter4daagse.

Routes
Tijdens de peuter4daagse gaan de kinderen vier dagen op pad. Alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar wandelen samen met de pedagogisch medewerkers een zelfgekozen route vanaf eigen locatie van minimaal 15 minuten. Na afloop van deze vier dagen ontvangen de kinderen een vrolijke, officiële medaille en een wandeldiploma als beloning.

Dit jaar was de eerste keer dat we hieraan mee hebben gedaan en het was een groot succes. Bij alle locaties werd er enthousiast meegelopen.

Feest
Wat was het een feestje! De peuters gingen elke dag met veel plezier op stap. Zelfs de allerkleinsten liepen zonder problemen hun dagelijkse rondje. Kinderen die die dag niet bij de opvang waren, mochten met hun (groot)ouders aansluiten bij de dagelijkse wandeltocht. Leuk om te zien dat meerdere (groot)ouders hier gehoor aan hadden gegeven, en de stoet dus dagelijks werd aangevuld met enthousiaste meelopers.

Op de laatste dag zijn de kinderen feestelijk onthaald en kregen zij hun welverdiende medaille uitgereikt. De trotse blikken en blije koppies maakten het feest compleet!