Een Gezonde Kinderopvang? Dat is Stichting Kindcentrum Nunspeet! In het kader van de Gezonde Kinderopvang organiseerden we de peuter4daagse voor alle locaties. Kinderen vanaf 2 jaar konden hieraan meedoen.

Elke dag, vanaf dinsdag 21 mei t/m vrijdag 24 mei, werden in de ochtend de blauwe shirtjes aangetrokken. De kinderen maakten dan een wandeling rondom de locatie, die ongeveer een kwartier duurde.

Dankzij het evacuatiekoord konden we veilig wandelen, ieder kind hield hem keurig netjes vast. Onderweg werd er vrolijk gezongen en was er van alles te zien! Zo hebben sommige kinderen zelfs kabouters gespot, in de tuinen. Het was erg leuk en gezellig, de kinderen beleefden veel plezier aan de wandelingen.

Op de laatste dag werden de kinderen onthaald, net als bij de avondvierdaagse. De kinderen mochten over de rode loper lopen en er hingen mooie slingers. Iedereen kreeg een mooie medaille en een wandeldiploma. Als afsluiter stond er lekker drinken klaar, met een doosje rozijntjes. Het was weer een groot succes!