Onze stichting

Onze stichting

Een tweede thuis voor uw kind

Een veilige en vertrouwde plek voor uw kind. Dat vinden we belangrijk. Net als de ruimte om kind te zijn. In onze zes locaties in Nunspeet besteden we hier dagelijks aandacht aan. Daarom zijn al onze locaties huiselijk en knus ingericht en werken we met vaste medewerkers. Voor uw kind voelt het als thuis. Veilig en vertrouwd.

Onder deskundige leiding ontwikkelen de kinderen zich in eigen tempo. We spelen in op de behoeftes en de mogelijkheden van het kind. We stellen vast wat uw kind zelf kan en op welke vlakken we uw kind kunnen stimuleren.

Het team

Dit zijn onze stafmedewerkers:

Isabel

OR lid

Marieke

Secretaris OR

Ingrid

Voorzitter OR

Anne

Kwaliteitsmedewerker

Mirjam

Assistent leidinggevende plusgroep

Sandra

Receptiemedewerker

Tamara

Pedagogisch coach

Tamara

Assistent leidinggevende Villa Groen & Villa Hoefslag

Miranda

Assistent leidinggevende Villa Kriskras

Marleen

Pedagogisch coach

Anja

Assistent leidinggevende Villa Lavendel

Gea

Receptiemedewerker

Ilse

Leidinggevende KDV, PSG en plusgroep

Astrid

Directeur

Jolanda

Plaatsvervangend directeur

Rinske

Kwaliteitsadviseur

Ilona

Financiële administratie

Nicolet

Financiële administratie/ receptiemedewerker

Hermanique

Leidinggevende BSO

Jorieke

Receptiemedewerker

Aandacht voor uw kind

Vanaf de dag dat uw kind op de wereld kwam, bouwt het aan zijn of haar eigen ontwikkeling en identiteit. Elke dag weer leert en ontdekt hij of zij iets nieuws. Met veel liefde en aandacht begeleiden wij uw kind hierbij.

Samen spelen, ervaren en ontdekken

Dat is wat we doen en belangrijk vinden. In een sociale omgeving maakt uw kind kennis met andere kinderen en de begeleiders. De interactie die ontstaat tussen de kinderen heeft een belangrijke pedagogische waarde. Die sociale contacten zijn essentieel. Door samen te zijn leren de kinderen veel van elkaar.

Hoe we dat doen

Samen een toren bouwen, muziek maken of een bal overgooien. Er is volop de ruimte om samen te spelen. Onze pedagogisch medewerkers doen mee en houden daarbij de ontwikkeling van uw kind in de gaten. Zij leren uw kind om respect te hebben voor andere kinderen en rekening met ze te houden. Na een tijdje spelen is uw kind misschien een beetje moe. Tijd om even uit te rusten. Dat doen we ook.

Kwaliteit

Onze pedagogisch medewerkers zijn vakkundig en professioneel. Zij hebben allemaal een pedagogische opleiding en begeleiden de kinderen met aandacht en plezier. Ze werken binnen vaste teams, zodat kinderen en pedagogisch medewerkers elkaar goed leren kennen. Jaarlijks volgen de pedagogisch medewerkers cursussen in het kader van deskundigheidsbevordering. Het bieden van kwaliteit heeft altijd onze aandacht en is ook ons uitgangspunt in de begeleiding van stagiaires.

Hygiëne

Binnen de kindcentra heerst een code voor hygiëne. Uiteraard zorgen wij voor schone ruimtes waar de kinderen eten, slapen en spelen. Ook van de ouders verwachten wij medewerking als het gaat om hygiëne. Daarom vragen wij u om schoenhoesjes aan te trekken bij binnenkomst van de ruimten van de babygroepen. De pedagogisch medewerkers dragen pantoffels. In opdracht van de gemeente Nunspeet controleert de GGD elk jaar onze locaties. Bekijk hier de GGD-rapportages.

Veiligheid

Heel belangrijk voor iedereen is de veiligheid. Het speelterrein is dan ook omgeven door een hekwerk waardoor kinderen niet zomaar de straat op kunnen lopen. Binnen zijn de deuren voorzien van hoge deurkrukken, vingerbeveiliging en traphekjes. De bedjes voldoen aan de veiligheidsnormen, er zijn kleine wc’s en lage wasbakken voor de kinderen. Uiteraard is het speelgoed kindvriendelijk en passend bij ieders leeftijd.

Vacatures

Jouw talent is welkom!

Op onze locaties werken gekwalificeerde medewerkers aan de ontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 13 jaar. Met veel zorg, liefde en aandacht. Wil jij je zorgtalent ook inzetten voor onze stichting en deze jonge doelgroep?

Bekijk onze vacatures

Stage

Ben je opzoek naar een leuke en leerzame stage plaats binnen de kinderopvang dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende mogelijkheden.

GGD rapporten

Definitief rapport BSO Villa Sterrenwacht

Download

Definitief rapport BSO Villa Lavendel

Download

Definitief rapport BSO Villa Kakelbont

Download

Definitief rapport BSO Villa Groen

Download

Definitief rapport BSO Villa KrisKras

Download

Definitief rapport BSO IKC Prinses Beatrix

Download

Definitief rapport BSO Villa Flora

Download

Definitief rapport KDV Villa Sterrenwacht

Download

Definitief rapport KDV Villa Lavendel

Download

Definitief rapport KDV Villa KrisKras

Download

Definitief rapport KDV IKC Prinses Beatrix

Download

Definitief rapport KDV Villa Groen

Download
actueel

Het laatste nieuws

Vacature Pedagogisch medewerker BSO

Vacature Pedagogisch medewerker BSO

Word jij onze nieuwe Pedagogisch medewerker? Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker met een hart voor de oudste kinderen op de BSO? Als pedagogisch...

lees meer
Vacature medewerker avondschoonmaak(8 uur)

Vacature medewerker avondschoonmaak(8 uur)

Word jij onze nieuwe schoonmaaktopper? Ben jij 2 á 3 avonden in de week beschikbaar, heb je oog voor orde en netheid en ben...

lees meer