Onze stichting

Onze stichting

Een tweede thuis voor uw kind

Een veilige en vertrouwde plek voor uw kind. Dat vinden we belangrijk. Net als de ruimte om kind te zijn. In onze zes locaties in Nunspeet besteden we hier dagelijks aandacht aan. Daarom zijn alle onze locaties huiselijk en knus ingericht en werken we met vaste medewerkers. Voor uw kind voelt het als thuis. Veilig en vertrouwd.

Onder deskundige leiding ontwikkelen de kinderen zich in eigen tempo. We spelen in op de behoeftes en de mogelijkheden van het kind. We stellen vast wat uw kind zelf kan en op welke vlakken we uw kind kunnen stimuleren.

Het team

Dit zijn onze stafmedewerkers:

Gea

Vis

Assistent leidinggevende

Ilse

Lettinga

Leidinggevende Villa Groen & Villa Sterrenwacht

Hilda

Mooiweer

Leidinggevende Villa Lavendel & praktijkopleider

Gerwinda

van Dijk

Leidinggevende BSO & IKC Prinses Beatrix

Willy

Brand

Personele administratie

Astrid

Pieters

Directeur

Jolanda

Hupse

Plaatsvervangend directeur / leidinggevende Villa Kriskas

Rinske

Voerman

Kwaliteitsmedewerker

Ilona

Hagenbeek

Financiële administratie

Nicolet

Bredeweg

Receptiemedewerker/ financiële administratie

Hermanique

Bronkhorst

Receptiemedewerker

Jorieke

van Klompenburg

Receptiemedewerker

Aandacht voor uw kind

Vanaf de dag dat uw kind op de wereld kwam, bouwt het aan zijn of haar eigen ontwikkeling en identiteit. Elke dag weer leert en ontdekt hij of zij iets nieuws. Met veel liefde en aandacht begeleiden wij uw kind hierbij.

Samen spelen, ervaren en ontdekken

Dat is wat we doen en belangrijk vinden. In een sociale omgeving maakt uw kind kennis met andere kinderen en de begeleiders. De interactie die ontstaat tussen de kinderen heeft een belangrijke pedagogische waarde. Die sociale contacten zijn essentieel. Door samen te zijn leren de kinderen veel van elkaar.

Hoe we dat doen

Samen een toren bouwen, muziek maken of een bal overgooien. Er is volop de ruimte om samen te spelen. Onze pedagogisch medewerkers doen mee en houden daarbij de ontwikkeling van uw kind in de gaten. Zij leren uw kind om respect te hebben voor andere kinderen en rekening met ze te houden. Na een tijdje spelen is uw kind misschien een beetje moe. Tijd om even uit te rusten. Dat doen we ook.

Kwaliteit

Onze pedagogisch medewerkers zijn vakkundig en professioneel. Zij hebben allemaal een pedagogische opleiding en begeleiden de kinderen met aandacht en plezier. Ze werken binnen vaste teams, zodat kinderen en pedagogisch medewerkers elkaar goed leren kennen. Jaarlijks volgen de pedagogisch medewerkers cursussen in het kader van deskundigheidsbevordering. Het bieden van kwaliteit heeft altijd onze aandacht en is ook ons uitgangspunt in de begeleiding van stagiaires.

Hygiëne

Binnen de kindcentra heerst een code voor hygiëne. Uiteraard zorgen wij voor schone ruimtes waar de kinderen eten, slapen en spelen. Ook van de ouders verwachten wij medewerking als het gaat om hygiëne. Daarom vragen wij u om schoenhoesjes aan te trekken bij binnenkomst van de ruimten van de babygroepen. De pedagogisch medewerkers dragen pantoffels. In opdracht van de gemeente Nunspeet controleert de GGD elk jaar onze locaties. Bekijk hier de GGD-rapportages.

Veiligheid

Heel belangrijk voor iedereen is de veiligheid. Het speelterrein is dan ook omgeven door een hekwerk waardoor kinderen niet zomaar de straat op kunnen lopen. Binnen zijn de deuren voorzien van hoge deurkrukken, vingerbeveiliging en traphekjes. De bedjes voldoen aan de veiligheidsnormen, er zijn kleine wc’s en lage wasbakken voor de kinderen. Uiteraard is het speelgoed kindvriendelijk en passend bij ieders leeftijd.

Klachtenprocedure

Een klacht is niet prettig, maar wel een kans. Wij werken dagelijks aan kwaliteit van de opvang en willen graag dat u met opmerkingen en suggesties bij ons komt. Een kritische opmerking is voor ons een kans om onze kwaliteit te verbeteren. U kunt het ingevulde verbeterformulier inleveren bij de pedagogisch medewerker of de leidinggevende van de locatie. De leidinggevende bepaalt de actie en zal deze naar u terugkoppelen.

Vacatures

Jouw talent is welkom!

Op onze locaties werken gekwalificeerde medewerkers aan de ontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 13 jaar. Met veel zorg, liefde en aandacht. Wil jij je zorgtalent ook inzetten voor onze stichting en deze jonge doelgroep?

Bekijk onze vacatures

Stage

Ben je opzoek naar een leuke en leerzame stage plaats binnen de kinderopvang dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende mogelijkheden.

GGD rappporten

Definitief rapport BSO Villa Sterrenwacht

Download

Definitief rapport BSO Villa Lavendel

Download

Definitief rapport BSO Villa Kakelbont

Download

Definitief rapport BSO Villa Groen

Download

Definitief rapport BSO Villa KrisKras

Download

Definitief rapport BSO Villa Hoefslag

Download

Definitief rapport KDV Villa Sterrenwacht

Download

Definitief rapport KDV Villa Lavendel

Download

Definitief rapport KDV Villa KrisKras

Download

Definitief rapport KDV Villa Hoefslag

Download

Definitief rapport KDV Villa Groen

Download
actueel

Het laatste nieuws

Met techniek aan de slag in het Techlab

Met techniek aan de slag in het Techlab

De kinderen van Villa Kakelbont zijn 6 weken naar het Techlab geweest. Het Techlab is in het lokaal van Natuur & Techniek op Nuborgh...

lees meer
Het avontuurlijke appeltaarten festijn

Het avontuurlijke appeltaarten festijn

In de herfstvakantie gaan we een appeltaart bakken! Bak je mee? Alle ingrediënten die we nodig hebben, gaan we zelf bij elkaar zoeken. Eén...

lees meer