Klachten

Klachtenprocedure

Klachten?

Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan er een keer iets misgaan. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons terecht kunt als u ontevreden bent. Uw klacht of kritische opmerking zien we als een mogelijkheid om onze kwaliteit te verbeteren.

Wanneer u als ouder ergens ontevreden over bent, dan vinden wij het prettig dat u dit zo snel mogelijk bespreekt met de persoon die erbij betrokken is of was. Onze medewerker denkt graag met u mee voor een passende oplossing. Daarnaast kunt u uw algemene wensen, vragen of zorgen inbrengen bij onze oudercommissie via oudercommissie.skn@kindcentrumnunspeet.nl.

Komen jullie er samen niet uit of bent u niet tevreden over de oplossing? Dan kunt u een interne klacht bij ons indienen. Voor de werkwijze verwijzen wij u naar onze interne klachtenregeling.

We vragen u om uw klacht schriftelijk bij ons in te dienen door te mailen naar info@kindcentrumnunspeet.nl. Als u het prettig vindt, kunt u een verbeterformulier downloaden en ingevuld inleveren bij de administratie. In uw klacht moeten de volgende gegevens staan: datum waarop u de klacht indient; uw naam, adres en telefoonnummer; de naam van de medewerker (als uw klacht gaat over een gedraging van deze medewerker); de kinderopvanglocatie en eventueel ook de groep waar uw klacht over gaat; een omschrijving van de klacht.

Bent u niet tevreden over de afhandeling van de klacht, dan kunt u het Klachtenloket Kinderopvang inschakelen. De medewerkers zijn beschikbaar voor informatie, persoonlijk advies en bemiddeling. Ook kunt u ervoor kiezen om uw klacht voor te leggen aan de Geschillencommissie Kinderopvang, waar Stichting Kindcentrum Nunspeet bij is aangesloten. Wanneer u bij de Geschillencommissie een geschil indient, doet zij een bindende uitspraak voor beide partijen.

 

 

Korte lijntjes, daar houden we van.

Daarom kunt u direct een medewerker spreken op de opvanglocatie van uw kind. Heeft u een algemene vraag? Bel dan naar ons algemene nummer.

  actueel

  Het laatste nieuws

  Peuter4daagse

  Peuter4daagse

  Jong geleerd is oud gedaan! Bij SKN houden we van bewegen. Daarom deden wij dit jaar niet alleen mee met de reguliere vierdaagse, maar...

  lees meer
  De opa en oma week

  De opa en oma week

  In de week van 22 tot en met 26 mei was het weer tijd voor de jaarlijkse opa en oma week. Bij alle kinderopvang...

  lees meer