We gaan op avontuur! Ga je mee? Kom dan naar Villa KrisKras en meld je bij het avonturenpunt. Wij verwelkomen je enthousiast en geven je een Avonturen paspoort en Avonturen bandana; dé toegangsbewijzen voor de Avonturen BSO! Een avontuurlijke plek waar je kan doen wat je leuk vindt.

Op avontuur

Het Avonturen BSO is voor elk kind een grote beleving! We zingen, spelen, speuren en ontdekken. En dat alles doen we samen! We maken er een gezellige vakantie van met de fantastische Avonturen caravan op ons tentenkamp. Maar dat is niet het enige, we hebben ook tentjes, hangmatten, tafels en stoelen, speelgoed en knutselspullen. De kinderen mogen in hun eigen tentje eten en drinken of een spelletje doen met vriendjes of vriendinnetjes. Kinderen mogen de tentjes versieren met zelfgemaakte knutsels. Hoe leuk is dat?!

Verzamel stempels

In het Avonturen BSO verzamelen kinderen stempels. Deze stempels verdienen ze als ze bijvoorbeeld een helpende hand zijn, meedoen met een gezelschapsspel of meegaan op speurtocht. De kinderen krijgen altijd een stempel voor hun aanwezigheid. Ook kunnen kinderen in hun paspoort verschillende dingen verzamelen. Denk aan gedroogde bloemetjes, blaadjes of ze kunnen beestjes zoeken en deze natekenen. Dat belooft een goed gevuld Avonturen paspoort aan het einde van de vakantie! De kinderen mogen het Avonturen paspoort en de Avonturen bandana mee naar huis nemen en weer meenemen als ze naar de BSO komen.