Slaapfeest op de BSO! Wat was het een feestje!
Maar liefst 70 kinderen tussen 4 en 12 jaar hadden zich opgegeven om naar het BSO slaapfeest te komen. Op vrijdag 28 oktober was het dan eindelijk zo ver…

19:00
De deur ging open en de collega’s stonden klaar om alle kinderen te ontvangen. Bij het inschrijven mocht ieder dit dat wilde zich opgeven voor de Bonte Avond. En dat waren er een heleboel: maar liefst 16 optredens!

Bonte avond
Nadat alle bedden klaar lagen in de slaapzaal was er tijd om iets te drinken en te eten en daarna kon het dan eindelijk echt beginnen: de Bonte Avond!
De show werd aangekondigd door een echte presentator die iedereen voorstelde aan het publiek. Er werden verschillende shows opgevoerd zoals dansen, zingen, goochelen en toneelstukjes. De sfeer was erg goed en alle kinderen keken vol bewondering naar elkaar. In het publiek werd er meegedanst en meegezongen en er werd voluit geapplaudisseerd.
Na ieder optreden vertelde de jury wat zij er van vonden. Dit was een hele speciale jury! Jack was helemaal overgevlogen uit Amerika en hij had zijn opa, boer Harm, meegenomen. Samen was het een fantastisch duo die met veel bewondering naar ieder optreden keek. Uiteindelijk volgde er een prijsuitreiking!

Wie niet weg is, is gezien, ik kom!!
Even wat drinken en lekkers en op naar de volgende activiteit: verstoppertje door de hele Villa! Alle collega’s deden mee en ook alle kinderen mochten zich verdeeld over alle groepen verstoppen.

Lekker lezen
We sloten de avond af met een mooi verhaal, iedereen luisterde met veel bewondering. Toen was het toch echt tijd om te gaan slapen. Nou ja, slapen… het bleef nog best een poosje erg gezellig in de slaapzalen.

Wakker worden!!
Tijd om op te ruimen, ochtendgymnastiek en samen gezellig ontbijten. Daarna werd iedereen opgehaald om thuis even bij te komen van het fantastische slaapfeest!

Op naar volgend jaar?!