Deze meivakantie was het weer één groot feest!

Geheel in het teken van ‘Oudhollandse gezelligheid’ hebben we een Hollandse speurtocht/fototocht gelopen door de wijk. We hebben Delftsblauwe tegeltjes gemaakt, er was een Hollandse photobooth, een Hollandse proeverij, we hielden Koningsspelen en nog veel meer.

Bij Stichting Kindcentrum Nunspeet maken we iedere vakantie leuk en uniek. Aan de hand van verschillende thema’s brengen we elke vakantie weer in een andere sfeer. De groepen worden omgetoverd binnen de sfeer van het thema en er worden hierbij passende activiteiten georganiseerd. Het is voor de kinderen én de leidsters telkens weer een feest om dit samen te beleven: geen dag is hetzelfde.

We richten ons vaak op enkele subthema’s wat betreft de activiteiten die wij met de kinderen doen. Zoals koken en bakken, gezondheid en duurzaamheid, kunst en creatief, sport en spel en muziek en dans. De opvang in de schoolvakanties zijn op de BSO in Villa Kriskras.

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de zomervakantie alweer in volle gang. Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel eens een dagje spelen in de vakantie en beleef zelf een onvergetelijke dag bij ons op de vakantie BSO.

 

          .