In de herfstvakantie gaan we een appeltaart bakken! Bak je mee? Alle ingrediënten die we nodig hebben, gaan we zelf bij elkaar zoeken. Eén groot avontuur dat ons brengt bij de molen, de boerderij en de pluktuinen.

Avonturen BSO

De avonturen BSO gaat ook in de herfstvakantie op pad! De caravan staat weer voor ons klaar en elke dag gaan we op avontuur. De kinderen worden gebracht bij BSO Villa Kriskras en vanaf daar start het avontuur. De avonturen paspoorten en bandana’s komen weer van pas. Dit is ieders toegangsbewijs tot de avonturen BSO.

Appeltaarten festijn

Vrijdagmiddag 22 oktober van 14:00 tot 15:30 is het appeltaarten festijn, maar dat lukt niet zonder de producten die we nodig hebben om een appeltaart te bakken. De hele week gaan we op pad om bij verschillende locaties de producten te verzamelen. We gaan bijvoorbeeld bij de molen kijken waar we meel krijgen. We nemen een kijkje op de boerderij en mogen eieren en boter meenemen. We gaan naar de pluktuinen waar we zelf appels mogen plukken die we nodig hebben voor de appeltaart.

Groepen

Op drukke dagen zullen we in twee groepen op avontuur gaan. De ene groep blijft op de locatie bij de caravan en gaat aan de slag met activiteiten die passen bij de herfst. De andere groep gaat op pad. Halverwege de dag wisselen de groepen elkaar af.

Aanmelden

Voor het appeltaarten festijn kunnen kinderen zich opgeven. Dat kan via avonturenbso@kindcentrumnunspeet.nl. Zo kan iedereen vrijdagmiddag zijn of haar eigen appeltaartje bakken. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 11 oktober.

Appeltaarten festijn Nunspeet